środa, 26 czerwca 2019; w sklepie jest 4526 produktów
ZALOGUJ SIĘ ZAŁOŻ KONTO

Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy! 
Twój schowek jest pusty.
kategorie

Newsletter

Podaj e-mail, aby otrzymywać informacje o nowościach wydawniczych i promocjach zapisz się
ODDK GMP, GHP, HACCP, jakość procedury, instrukcje, formularze
Tytuły:   wszystkie  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  inne
Sortuj według:   tytułucenyaktualności
Pokaż jako: ikonki lista

Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów – piekarnia (CD)

Agnieszka Budzyńska

Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów – piekarnia (CD)

110,00 zł + 23% VAT
(brutto: 135,30 zł)
Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w piekarni (CD)

Agnieszka Budzyńska

Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w piekarni (CD)

150,00 zł + 23% VAT
(brutto: 184,50 zł)
HACCP. Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w piekarni

Agnieszka Budzyńska

HACCP. Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w piekarni

130,00 zł + 5% VAT
(brutto: 136,50 zł)
Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów – piekarnia

Agnieszka Budzyńska

Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów – piekarnia

100,00 zł + 5% VAT
(brutto: 105,00 zł)
HACCP. Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w cukierni

Agnieszka Budzyńska

HACCP. Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w cukierni

130,00 zł + 5% VAT
(brutto: 136,50 zł)

pobierz katalog pdf
zapisz się do newslettera
płatności obsługujepayu
ODDK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa
ul. Obrońców Westerplatte 32A, 80-317 Gdańsk, tel./faks: (58) 554 29 17   ...więcej »
Opracowanie Prekursor