sobota, 25 maja 2019; w sklepie jest 4512 produktów
ZALOGUJ SIĘ ZAŁOŻ KONTO

Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy! 
Twój schowek jest pusty.
kategorie

Newsletter

Podaj e-mail, aby otrzymywać informacje o nowościach wydawniczych i promocjach zapisz się

Audyt wewnętrzny GHP, GMP, HACCP – poradnik praktyczny

mgr inż. Marek R. Zadernowski (red.)

Audyt wewnętrzny GHP, GMP, HACCP – poradnik praktyczny

70,00 zł + 5% VAT
(brutto: 73,50 zł)
Instruktaż opracowania procedury auditu wewnętrznego HACCP z dokumentacją

dr hab. Małgorzata Wiśniewska, prof. UG

Instruktaż opracowania procedury auditu wewnętrznego HACCP z dokumentacją

55,00 zł + 5% VAT
(brutto: 57,75 zł)
Audytowanie firm spożywczych – GMP/GHP, HACCP, jakość – wymagania, komentarz, metodyka

mgr inż. Marek R. Zadernowski, ppłk lek. wet. mgr inż. Paweł Walęcik, kpt. lek. wet. Małgorzata Białłowicz, mjr lek. wet. mgr inż. Jacek Dybaś, mjr lek. wet. Janusz Stolarski, por. lek. wet. Magdalena Górecka

Audytowanie firm spożywczych – GMP/GHP, HACCP, jakość – wymagania, komentarz, metodyka

40,00 zł + 5% VAT
(brutto: 42,00 zł)

pobierz katalog pdf
zapisz się do newslettera
płatności obsługujepayu
ODDK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa
ul. Obrońców Westerplatte 32A, 80-317 Gdańsk, tel./faks: (58) 554 29 17   ...więcej »
Opracowanie Prekursor