poniedziałek, 19 kwietnia 2021; w sklepie jest 4671 produktów
ZALOGUJ SIĘ
ZAŁOŻ KONTO
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy!
Twój schowek jest pusty.
SZUKAJ
uwzględniaj opisy
szukanie zaawansowane
O Wydawnictwie
Jak kupić
Mapa serwisu
Kontakt
gdzie kupić
warunki dostawy
kategorie
e-Sprawozdania finansowe XML, Generator, CZYTNIK
Książki
E-booki
Programy
Bhp i ppoż.
Ocena ryzyka zawodowego
Filmy bhp i ppoż.
Kalendarze 2021
Szkolenia okresowe BHP e-learning
Instrukcje bhp, ppoż., gmp, ghp
GMP, GHP, HACCP, jakość
księga HACCP, dokumentacje GMP/GHP
HACCP – dokumenty związane
procedury, instrukcje, formularze
poradniki HACCP, bezpieczeństwo żywności
audyt HACCP
Oferta dla szkół 2020/21
Szkolenia
indeks tytułów
indeks autorów
Newsletter
Podaj e-mail, aby otrzymywać informacje o nowościach wydawniczych i promocjach
zapisz się
Najnowszy katalog
pobierz
zobacz katalogi tematyczne
ODDK
GMP, GHP, HACCP, jakość
Tytuły:
wszystkie
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
inne
Sortuj według:
tytułu
ceny
aktualności
Pokaż jako:
ikonki
lista
GMP, GHP, HACCP, jakość
» HACCP – dokumenty związane
Rejestr kontroli temperatury i czasu transportu mrożonek
15,00 zł
+ 23% VAT
(brutto: 18,45 zł)
GMP, GHP, HACCP, jakość
» księga HACCP, dokumentacje GMP/GHP
Barbara Jackiewicz
Dokumentacja sanitarna w transporcie środków spożywczych z komentarzem
25,00 zł
+ 5% VAT
(brutto: 26,25 zł)
GMP, GHP, HACCP, jakość
» poradniki HACCP, bezpieczeństwo żywności
Barbara Jackiewicz
Żywienie dzieci w przedszkolu. Poradnik realizacji racjonalnego żywienia dzieci w wieku 4–6 lat z przykładami jadłospisów i oceną sposobu żywienia (z suplementem elektronicznym)
170,00 zł
+ 5% VAT
(brutto: 178,50 zł)
GMP, GHP, HACCP, jakość
» księga HACCP, dokumentacje GMP/GHP
dr hab. Małgorzata Wiśniewska, prof. UG
Instruktaż prowadzenia Księgi HACCP z dokumentacją
95,00 zł
+ 5% VAT
(brutto: 99,75 zł)
GMP, GHP, HACCP, jakość
» procedury, instrukcje, formularze
Agnieszka Budzyńska
Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów – piekarnia (CD)
110,00 zł
+ 23% VAT
(brutto: 135,30 zł)
GMP, GHP, HACCP, jakość
» procedury, instrukcje, formularze
Dobra praktyka higieniczna w sklepie spożywczym i hurtowni. Wzorcowe instrukcje z wyjaśnieniami.
72,00 zł
+ 5% VAT
(brutto: 75,60 zł)
GMP, GHP, HACCP, jakość
» księga HACCP, dokumentacje GMP/GHP
dr hab. Małgorzata Wiśniewska, prof. UG (opracowanie)
Wzorcowa Księga HACCP z dokumentacją
67,00 zł
+ 23% VAT
(brutto: 82,41 zł)
GMP, GHP, HACCP, jakość
» procedury, instrukcje, formularze
Agnieszka Budzyńska
Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w piekarni (CD)
150,00 zł
+ 23% VAT
(brutto: 184,50 zł)
GMP, GHP, HACCP, jakość
» księga HACCP, dokumentacje GMP/GHP
Barbara Jackiewicz
Wzorcowa dokumentacja HACCP. Hurtownia ogólnospożywcza (na płycie CD)
78,00 zł
+ 23% VAT
(brutto: 95,94 zł)
GMP, GHP, HACCP, jakość
» audyt HACCP
mgr inż. Marek R. Zadernowski (red.)
Audyt wewnętrzny GHP, GMP, HACCP – poradnik praktyczny
70,00 zł
+ 5% VAT
(brutto: 73,50 zł)
1
2
3
4
5
...
6
Następne »
« Wstecz
Zapowiedzi
Nowości
Promocje
Praca w ODDK
Hurtownie i księgarnie
kod:KATALOG15
Współpraca z ODDK
Oferta dla szkół 2020/21
Polityka prywatności (RODO)
Regulamin sklepu internetowego ODDK
Regulamin sprzedaży i użytkowania (e-booków)
Formy płatności i wysyłki
Polityka plików cookies
Informacja konsumencka
Najczęstsze pytania
Napisz do redaktora serwisu
zapisz się do newslettera
płatności obsługuje
ODDK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa
ul. Obrońców Westerplatte 32A, 80-317 Gdańsk, tel./faks: (58) 554 29 17
...więcej »
Opracowanie
Prekursor