wtorek, 18 czerwca 2019; w sklepie jest 4527 produktów
ZALOGUJ SIĘ ZAŁOŻ KONTO

Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy! 
Twój schowek jest pusty.
kategorie

Newsletter

Podaj e-mail, aby otrzymywać informacje o nowościach wydawniczych i promocjach zapisz się
Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w cukierni (na płycie CD, MS Word)

Agnieszka Budzyńska

Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w cukierni (na płycie CD, MS Word)

symbol: CDH916
objętość: 200 str.
format: A4
wydanie: 2004
nośnik: CD
wymagania: CD-ROM, Windows 9x/NT/Me/2000/XP
cena:
150,00 zł + 23% VAT
(brutto: 184,50 zł)
dostępna
dostępność:
publikacja w sprzedaży
wysyłamy w ciągu 24 h
sprawdź koszty dostawy
opis
Wersja elektroniczna opracowania książkowego.
Pełna identyfikacja i analiza zagrożeń na każdym etapie procesu produkcyjnego z wyznaczeniem krytycznych punktów kontrolnych CCP oraz środków zapobiegawczych dla trzech produktów: babki drożdżowej, ciastka francuskiego z marmoladą i lodów.
Najtrudniejszy etap opracowania HACCP – do zastosowania w każdej cukierni.




o autorze
Agnieszka Budzyńska

Technolog, przewodniczący zespołu HACCP w piekarni.
NAJBLIŻSZA KSIĘGARNIA
zapisz się do newslettera
płatności obsługujepayu
ODDK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa
ul. Obrońców Westerplatte 32A, 80-317 Gdańsk, tel./faks: (58) 554 29 17   ...więcej »
Opracowanie Prekursor